Algemene Voorwaarden

 

1     Algemene voorwaarden

Dit document bevat de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedereen die deelneemt aan de Escape Room spelactiviteiten van Locks&Keys escaperoom.

Niets in deze algemene voorwaarden is bedoeld om je wettelijke rechten te beïnvloeden. Het maken van een reservering en daarmee deelname aan de spelactiviteit bij Locks&Keys escaperoom kan alleen door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Dit geschiedt door in de reservering aan te vinken dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden van Locks&Keys escaperoom.

2     Koopovereenkomst

Door het plaatsen van een reservering ga je een koopovereenkomst aan met Locks&Keys escaperoom.

3     Annuleren

Deze koopovereenkomst is door de koper kosteloos te ontbinden tot 48 uur voor de gereserveerde escape room. De annulering dient per e-mail of telefonisch gedaan te worden. Het inspreken van een voice mail volstaat hiervoor niet. Als er binnen een periode van 48 uur voor aanvang van de gereserveerde escaperoom door de koper geannuleerd wordt, heeft Locks&Keys escaperoom het recht om alsnog het volledige aankoopbedrag in rekening te brengen.

4     Aanvangstijd

De tijd die in de bevestiging van je reservering wordt aangegeven is exclusief uitleg vooraf. Wij verzoeken je om minimaal 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Indien het team bij aanvangstijd nog niet compleet is kan er door de ontbrekende speler(s) niet meer aan het spel worden deelgenomen. In dat geval vindt geen restitutie plaats.

5     Legitimatie

Om toegelaten te worden tot Locks&Keys escaperoom kunnen wij de persoon die de reservering heeft gemaakt vragen om zich te legitimeren en zijn/haar volledige naam te bevestigen.

6     Boshut 17

Bij een reservering voor Boshut 17 is het noodzakelijk dat de speler(s) 18 jaar of ouder zijn. Legitimatie van alle speler(s) kan daarom worden verzocht. Boshut 17 is niet zomaar een escape room, maar dit is de engste escaperoom van Nederland. Om de kamer te betreden moet je 18 jaar of ouder zijn, geen hartklachten, epilepsie of PTSS hebben of zwanger zijn, ook voor mensen met claustrofobie is deze kamer niet aan te raden.

7     Drugs, alcoholgebruik en veiligheid

Een escape room is niet geschikt om te spelen onder invloed van drugs of alcohol. Derhalve krijgen mensen die onder invloed zijn van drugs en/of alcohol geen toegang tot Locks&Keys escaperoom.

8     Ongepast gedrag

Locks&Keys escaperoom accepteert geen intimiderend of beledigend gedrag naar haar medewerkers. Een ieder die zich schuldig maakt aan het verstoren van de openbare orde, baldadigheid en/of moedwillige vernieling van eigendommen van Locks&Keys escaperoom wordt onmiddellijk uit het pand verwijderd. De politie kan hierbij worden ingeschakeld. In geval van verwijdering zal geen restitutie plaatsvinden. Eventuele schade zal te allen tijde worden verhaald op de verantwoordelijk persoon/groep.

9     Veiligheid

Uit veiligheidsoverwegingen worden bij ieder spel en in de algemene ruimten camerabeelden gemaakt. Om het spel soepel te laten verlopen wordt er tijdens het spel door middel van camera’s (inclusief geluid) toezicht gehouden. Bij diefstal, het opzettelijk veroorzaken van schade of bij moedwillige vernieling doen wij direct aangifte bij de politie. Schade zal te allen tijde worden verhaald op de verantwoordelijk persoon/groep.

10   Privacy, promotie en social media

Locks&Keys escaperoom bewaart en beschermt persoonlijke gegevens zonder deze aan derden te verschaffen.

11   Mobiele telefoons en camera’s

Het gebruik van mobiele telefoons en/of camera’s tijdens het spel is niet toegestaan. Bij gebruik van dergelijke apparaten wordt het spel onmiddellijk beëindigd.

12   Geheimhouding

Locks&Keys escaperoom begrijpt dat deelnemers na afloop van het spel hun enthousiasme met anderen willen delen. Deelnemers worden echter vriendelijk doch dringend verzocht om ons geheimhoudingsverzoek te respecteren en verder geen details van het spel openbaar te maken of andere informatie over de escape rooms van Locks&Keys escaperoom aan derden te onthullen.

13   Aansprakelijkheid

Locks&Keys escaperoom houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. In de ontvangstruimte is plaats in afsluitbare lockers om mobiele telefoons, tassen, jassen e.d. achter te laten.

14   Eigen risico

Deelname aan de spelactiviteiten geschiedt geheel op eigen risico. Eventueel lichamelijk letsel en/of materiële schade opgelopen tijdens een bezoek aan Locks&Keys escaperoom of een van haar andere activiteiten kan niet worden verhaald op het bedrijf.

15   Instructies

Instructies en aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Wij rekenen hierbij dan ook op uw volledige medewerking. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven behoudt het personeel van Locks&Keys escaperoom zich het recht om de betreffende deelnemer(s) uit het pand te verwijderen.

16   Schade en diefstal

Locks&Keys escaperoom behoudt het recht om eventuele schade aan haar eigendommen te verhalen op de veroorzaker daarvan. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld.

17   Disclaimer

De website www.lockskeys.nl is met de grootst mogelijke zorg gecompileerd. Locks&Keys escaperoom kan informatie, zoals prijzen en beschikbaarheid, elk moment veranderen. We kunnen derhalve niet garanderen, dat alle informatie accuraat en foutloos is, noch kunnen wij verantwoordelijk worden gehouden voor fouten of onnauwkeurigheden in de verstrekte informatie. U dient altijd de verstrekte informatie te controleren voordat u handelt o.b.v. de verstrekte informatie.

18   Kopieerrecht

Tenzij anders aangegeven is het kopieerrecht van www.lockskeys.nl alleen behouden aan de eigenaren van de website. Het is verboden om enige inhoud, beeldmateriaal of diensten van de website te bewerken, aan te passen, te kopiëren, te reproduceren, over te dragen, te verkopen of te publiceren.

19   Toepasselijk recht en geschillen

Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

 

 

Versie 1 januari 2017