Laat je in vervoering brengen door Eetbar De Wagon voor slechts € 51,- p.p.

Ga mee op een avontuurlijke reis met Locks&Keys escaperoom en Eetbar De Wagon. Samen hebben wij een mooie reis voor je uitgestippeld waarbij we al je zintuigen optimaal prikkelen. Eerst duik je met de groep één van de escape rooms in voor een uur spanning en sensatie. Je hebt de keuze uit al onze kamers, dus of je nu het geheim van Schrobbelér wilt achterhalen, of een bank wilt beroven, bij Locks&Keys zit je goed.

Daarna stop je bij het volgende perron, Eetbar De Wagon, om onder het genot van een hapje en drankje over jullie avontuur na te praten. Eetbar De Wagon bestaat uit twee treinstellen uit 1930 die tot voor kort nog dienst deden op het spoor.

Eenmaal bijgekomen wacht jullie een gastronomisch 3 gangen verrassingsmenu waarbij je alleen hoeft door te geven wat je niet lust. Daarnaast ontvang je diverse barfoods en sides zodat je niets te kort komt.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst te eten en naderhand te escapen. De reis van Eetbar De Wagon start wel op gezette tijden, namelijk om 18:00u en om 20:00u en duurt 2 uur. Je kunt bij beide reizen kiezen om vooraf of achteraf te escapen.

Dit arrangement bestaat uit:

  • Een escaperoom bij Locks&Keys
  • 3 gangen verassingsmenu bij Eetbar De Wagon

Drank is niet inbegrepen.

Dit arrangement is te boeken van 5 – 30 personen. Ook voor grotere groepen hebben we diverse mogelijkheden. Neem in dat geval contact met ons op.

 

Reserveren? Bel ons op 06 – 31 55 57 44 of stuur een mail naar info@lockskeys.nl