Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een leuk idee voor een vrijgezellenfeest?

vrijgezellenfeest1Een escape room is een perfect idee voor een vrijgezellenuitje. Wat is tegenwoordig een vrijgezellenfeest zonder een goede escape room? Het geeft je groep een unieke, spannende ervaring waar je lang over door kan praten. We hebben drie escape rooms. Dat betekent dat er 20 mensen tegelijk bezig kunnen zijn met een van de escape rooms. Locks&Keys heeft naast escape rooms nog andere manieren van vermaak zoals ingewikkelde bordspellen en videogames. Speel dus nog één keer een goed spel voordat het definitief game over is 😉

Live meekijken in de escape room

Locks&Keys in Tilburg biedt de unieke mogelijkheid om de beelden vanuit de kamers mee te kijken. Als een groep te groot is voor één, twee of drie kamers, splitsen we de groep op. In plaats van verschillende kamers te kiezen, kun je ook na elkaar uit dezelfde kamer proberen te breken. Extra leuk is het dan om een betere tijd neer te zetten dan de vorige groep. De eerste groep kan de beelden uit de kamer van de tweede groep live meekijken. Grappig natuurlijk om te zien hoe de tweede groep zoveel moeite heeft met de puzzel die jullie net in twee minuten oplosten.

Speciale vrijgezellenfeest wensen?

Natuurlijk wil je dat het vrijgezellenfeest iets is waar je nog lang van kan nagenieten. Wij denken graag mee met jullie planning. Heb je speciale wensen voor de aanstaande bruid of bruidegom? Neem dan contact met ons op.