Jackpot!

Een realistische escaperoom? Bij Locks&Keys Escaperoom zijn we altijd bezig om het genre “escaperoom” te innoveren. Vanaf vandaag kunnen we daar een unieke innovatie aan toe voegen. Het is namelijk vanaf vandaag mogelijk om met écht geld “De Bank” te verlaten.

Locks&Keys Escaperoom

Wat is een escape room? Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen een bepaalde tijd (meestal een uur) proberen te verlaten. Bij Locks&Keys hebben we het genre geïnnoveerd. We hebben op dit moment drie kamers. Eén kamer staat in het teken van Schrobbelér, een bekend Tilburg kruidenbittertje. In “het geheim van Schrobbelér” hebben we een echte beleving rondom een merk neer gezet. Ook hebben we “Boshut 17”, de nieuwste escape room van Locks&Keys Escaperoom. Dit is niet zomaar een escape room, maar dit is de engste escape room van Nederland! Om de kamer te betreden moet je 18 jaar of ouder zijn, geen hartklachten, epilepsie of PTSS hebben of zwanger zijn, ook voor mensen met claustrofobie is de kamer niet aan te raden.

De Bank

In onze derde escape room, “De Bank” genaamd, beleef je een echte bankoverval. “De Bank” heeft twee innovaties die uniek zijn binnen het genre. De kamer is namelijk herspeelbaar én het is mogelijk een echt geldbedrag te stelen. De kamer biedt de eerste keer een super intense beleving. De tweede keer is de beleving nog diepgaander en dan biedt de kamer weer nieuwe uitdagingen. Er zijn al groepen geweest die meerdere keren “De Bank” hebben gespeeld. Ervaren escapers vinden de tweede keer zelfs nog spannender!

Jackpot

Naast de herspeelbaarheid biedt “De Bank” de unieke mogelijkheid om een echt geldbedrag te stelen. Eén van de kluisjes bevat namelijk een jackpot die per bezoeker van “De Bank” in prijs stijgt. Elke keer dat een team faalt de Jackpot te bemachtigen, heeft de volgende groep kans op een hoger bedrag. De Jackpot draagt bij aan het gevoel van realisme. Je krijgt meer het gevoel een echte bank te beroven. Daarnaast zorgt het ervoor dat het nog leuker wordt om de kamer te herspelen.

Boek snel

We verwachten dat door de jackpot gelukszoekers zich massaal gaan aanmelden. Wacht dus niet te lang en reserveer snel. Om voldoende escaperoom ervaring op te doen kun je natuurlijk ook onze andere kamers “Het Geheim van Schrobbelér” en “Boshut 17” spelen. Boek dan nu!