Professionals

Wij werken met professionele begeleiders die van tevoren samen met u en uw team teamdoelen en individuele doelen opstellen. De begeleiders houden u nauwlettend in de gaten via live videobeelden en bespreken achteraf hoe er aan de doelen is gewerkt en hoe het groepsproces is verlopen. Onze begeleiders hebben een achtergrond in de psychologie, creatieve therapie en coaching en zijn getraind in het bestuderen van gedrag in een speelse omgeving.

Wij stellen u graag voor aan onze professionals:

 

Marjolein de Kroon

Ik ben Marjolein de Kroon, een gastgerichte en energieke trainer en coach. Van mijn talent ‘het delen van kennis en vaardigheden op een aansprekende manier’ heb ik mijn werk gemaakt. Dit doe ik op een positief kritisch, betrokken én opgewekte manier.

Een organisatie ontwikkelt omdat mensen ontwikkelen. Wil je de communicatie en onderlinge samenwerking eens op een originele en praktische manier onder de loep nemen? Dat kan zeker in een Escape Room! Hoe maak je die verbinding tussen de werksituatie en de vraag die jij hebt? Daar help ik je graag bij!

In een korte tijd bouw ik met jou en je team een intensieve en professionele werkrelatie op. Ik ondersteun en stimuleer ontwikkeling op het gebied van communicatie en persoonlijk leiderschap. Wordt het voor, tijdens of na de Escape leuk, moeilijk en soms een tikkie spannend? Dan ben ik in mijn element!

Een mooie aanvulling is om tijdens je Escape Room (of erna) te werken met het DISC instrument, waarmee je gedrag analyseert. Ieder mens heeft een persoonlijkheid. Deze persoonlijkheid heeft te maken met de wijze waarop je in bepaalde situaties reageert. Wetenschappelijke onderzoekers merkten op dat de vier kwadranten van het brein normaliter corresponderen met vier specifieke gedragspatronen.  Dit alles wordt eenvoudig en inzichtelijk gemaakt middels het DISC model. Het is een praktische, objectieve en beschrijvende taal om effectiever samen te werken met verschillende mensen.

Een Escape Room en mijn professionele begeleiding bieden volop mogelijkheden om als individu en als team te ontwikkelen.  Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over wat DISC kan betekenen voor jou en je team? Geef dit aan en we bespreken wat jij wilt weten.

Organisaties waar ik momenteel met veel plezier train, coach en adviseer zijn: De Efteling ∣ Het Rode Kruis ∣ Provincie Noord-Brabant ∣ Zorgprofessionals RSZK

Voor meer informatie over mij check mijn website www.dekroonopjewerk.eu

 

Araceli Thomas

Ik ben Araceli Thomas, verwondercoach, games-consultant en keuzespecialist. Ik sta voor bewust, speels en waardevol leven voor meer voldoening en balans.

Games hebben een bijzondere kracht in zich, ze zijn namelijk erg goed in staat om ons flink te motiveren. Een superkracht waar we soms in het dagelijkse leven ook best gebruik van zouden willen maken. Het is dan ook wonderlijk gezien heel goed mogelijk om gedragsverandering te stimuleren door de juiste toepassing van game elementen. Escape Rooms zijn hierbij bij uitstek ideaal om in een levendige en spannende omgeving groepsdynamiek te ervaren. Door de tijdsdruk ontstaat een mooi beeld van hoe een team samenwerkt onder zeer motiverende omstandigheden. Ideaal voor teambuilding en -inzichten dus.

Als verdieping nodig ik jullie graag uit om als team inzicht te krijgen over de gesteldheid van de (samen)werkmotivaties. Samen zullen we bekijken hoe dit is gesteld in het dagelijkse leven, hier doelstellingen aan verbinden en kijken wat er gebeurd als we jullie loslaten in een spannend avontuur. Verwonder je mee?

Ps. Heb je andere ideeën voor teambuilding in de Escape Room laat dit ons dan vooral weten, maatwerk hoort ook zeker tot de mogelijkheden.