Stadsstrand Waterjump: Escape Game

Het stadsstrand Waterjump in Tilburg is seizoensgebonden en momenteel gesloten.

Expeditie Robinson in Tilburg

Met het Escape-spel ‘Expeditie Robinson’ op het Stadsstrand, zetten we weer een stapje verder. Bij Stadsstrand Waterjump kunnen groepen in eilandsetting met óf tegen elkaar strijden. Het Escape-spel op het Stadsstrand bestaat uit 1 tot 4 schatkisten. Eén team per schatkist moet zowel mentale als fysieke puzzels à la Expeditie Robinson zien op te lossen om een vlag te kunnen hijsen. Om een extra dimensie aan het spel toe te voegen, is het ook mogelijk om met maximaal vier teams tegen elkaar te strijden.

Waterjump-april-2016
Bij het escape-spel op Stadsstrand Waterjump is de escape room aangepast aan de buitenlucht. De kamer is daarom een kist geworden en bestaat ook uit fysieke opdrachten á la Expeditie Robinson. Dat klinkt niet alleen leuk, maar dat is het ook.

Reserveren

Groepen en bedrijven kunnen een plekje bij Stadsstrand Waterjump reserveren via het reserveringsformulier op de website van Stadsstrand Waterjump. Meedoen aan het Escape-spel kost € 17,50 p.p. Boek er meteen een bbq menu bij als je bezig bent 😉 Wel zo lekker toch?