Wat kan ik verwachten van een Escape Room?

Een escape room bij Locks&Keys is een unieke ervaring. De tijd vliegt voorbij terwijl je naar nieuwe hints zoekt, puzzels snel probeert op te lossen en raadsels probeert te begrijpen. Elke puzzel die is opgelost geeft je toegang tot iets nieuws. Je wilt telkens verder komen om zo tot uiteindelijk het einde te bereiken.

Wat kan ik verwachten van een Escape Room? Een unieke ervaring!

Onze escape rooms zijn niet eng, maar wel erg spannend. Spannend op een goede manier. De spanning van nieuwe dingen ontdekken, puzzels oplossen onder een tijdsdruk. De spanning om te presteren samen met je team, om het raadsel op te lossen. Je beleeft telkens kleine geluksmomenten wanneer jouw sublieme ingeving leidt tot de code of het antwoord. Als groep ervaar je teambuilding, samenwerking en je leert elkaar beter kennen. Wie heeft er ruimtelijk inzicht, wie beschikt over uitstekende motorische capaciteiten, wie vindt de missing link en wie werpt zich op als leider.

“Sterke puzzels.”

Wat-kun-je-verwachtenWe hebben er zorg voor gedragen om onze kamers voor iedereen leuk te maken. Het maakt bij ons niet uit of je nog nooit een escape room hebt gedaan, of een doorgewinterde escaper bent. Wij hebben onze kamers zo ontworpen dat de uitdaging voor iedere type speler optimaal is. Elke kamer biedt een goede variatie aan mentale en fysieke puzzels en raadsels.

“Fantastisch mooie escape room.”  

Naast het puzzel element is ook het visuele element heel erg belangrijk. Om je goed in het verhaal van de kamer in te kunnen leven moet elk klein detail van de kamer kloppen. Erg veel aandacht is daarom in alle visuele aspecten van de kamer gestopt. Dit zorgt voor een optimale escape-ervaring.

“Geweldige beleving!” 

Bij ons krijg je een totaalbeleving. Bij binnenkomst krijg je na een warm ontvangst eerst uitgebreid uitleg. Tijdens het spel krijg je begeleiding op maat. En achteraf is er uitgebreid mogelijkheid om na te praten.

Heb je vragen? Stel ze gerust!